HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  21 mei voorlichtingsmarkt duurzaamheid huurders van Ymere

21 mei voorlichtingsmarkt duurzaamheid huurders van Ymere (14-05-2019)

Dit item is verlopen op 08-07-2019.

UPDATE!: Wegens te weinig animo gaat deze avond niet door.

Op dinsdag 21 mei vanaf 19:30 uur zijn huurders van Ymere van harte welkom op het gemeentehuis in Weesp. Deze avond staat in het teken van duurzaamheid. Op deze voorlichtingsmarkt kunnen huurders informatie krijgen wat de mogelijkheden zijn om zonnepanelen te plaatsen op het eigen dak. Iederzon, de samenwerkingspartner van Ymere is aanwezig om daar alles over te vertellen. 

Daarnaast is het mogelijk voor huurders om zich in te schrijven voor een gratis adviesgesprek. Tijdens deze markt zijn er ook ervaringsdeskundigen van Stichting Woon! ter plaatse, zij geven tips en tricks hoe uzelf energie kunt besparen. Wist u dat namelijk 40% van de energierekening bepaald wordt door gedrag?

Duurzaamheid is een actueel onderwerp, de gemeente en Ymere vinden het belangrijk om Weesp duurzamer te maken. Met deze avond, hopen we met elkaar daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

Benieuwd wat u kunt doen om Co2 neutraler te worden? Kom dan naar de voorlichtingsmarkt op dinsdag 21 mei op het gemeentehuis. De inloop start om 19.30 uur, Nieuwestraat 70A.

Graag van te voren aanmelden, via a.marjenburgh@ymere.nl , en vermeld uw voor- en achternaam en e-mailadres.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: E-mail de gemeente Weesp
Social media

Openingstijden

Afspraak maken