HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Aanleg rotonde Leeuwenveldseweg in Weesp

Aanleg rotonde Leeuwenveldseweg in Weesp (03-11-2015)

Dit item is verlopen op 11-12-2015.

De gemeente Weesp wil de veiligheid en de doorstroming van het verkeer verbeteren in haar gemeente. Dit doet de gemeente door onder andere rotondes aan te leggen. Aannemingsbedrijf Van Gelder gaat de aanleg van de rotonde aan de Leeuwenveldseweg ter hoogte van het Total pompstation realiseren. Naast de veiligheid en doorstroming van het verkeer wordt er bij deze rotonde een goede toegangsweg gecreëerd voor de nieuwe bewoners van Leeuwenveld 3. 

Werkzaamheden starten 16 november

De aanleg van de rotonde zal starten op maandag 16 november en zal duren tot eind van dit jaar. Tijdens de aanleg van de nieuwe rotonde zal er één rijbaan afgesloten zijn om de aannemer genoeg vrijheid te geven om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. De doorstroming van het verkeer op de Leeuwenveldseweg wordt door stoplichten of verkeersregelaars begeleidt. Aan het eind van dit jaar is de rotonde toegankelijk voor het verkeer.

Eventuele hinder

Tijdens de werkzaamheden kunt u te maken krijgen met een beperkte mate van hinder door geluid of filevorming. Daarnaast wordt er in sommige gevallen ook in de nacht gewerkt om zo min mogelijk hinder te creëren voor het verkeer in de spitsuren. De nachtwerkzaamheden worden vroegtijdig aangekondigd in de omgevings-app van Van Gelder. Deze gratis app is te downloaden via IOS en Google Play onder de naam 'Van Gelder werk in uitvoering'.

Inloopinformatieavond 9 november

Ondanks alle voorzorgmaatregelen die de aannemer treft beseffen wij dat dit overlast voor u kan brengen. De aannemer en wij als gemeente vragen op voorhand hiervoor uw begrip. Als u vragen heeft over het project is er een inloopavond georganiseerd op maandag 9 november vanaf 17.30 tot 19.30 uur op het stadskantoor Weesp (Nieuwstraat 70a in Weesp). Als u niet op dit tijdstip kunt, dan kunt altijd contact opnemen met de omgevingsmanager Jaco Gerritsen op telefoonnummer 06-15269523 of e-mailadres jgerritsen@vangelder.com.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken