HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Aanmeldingen collegespreekuur niet goed doorgekomen bij gemeente

Aanmeldingen collegespreekuur niet goed doorgekomen bij gemeente (11-03-2015)

Dit item is verlopen op 11-04-2015.

Vanwege een technisch probleem in het reserveringssysteem van de gemeente zijn de aanmeldingen voor het collegespreekuur van dinsdag 10 maart jl. niet via de mail doorgestuurd naar het bestuurssecretariaat. Er waren daar dus geen aanmeldingen bekend. Dientengevolge waren er gisteravond geen collegeleden aanwezig in het OAZ gebouw. Zes personen kwamen hierdoor voor niets naar het collegespreekuur.

Bestuurssecretariaat plant nieuwe afspraken in met gedupeerden
De gemeente betreurt deze situatie zeer en het bestuurssecretariaat heeft inmiddels contact opgenomen met een aantal gedupeerden, waarvan de contactgegevens bekend waren, om een nieuwe afspraak in te plannen. De andere personen die op dinsdag 10 maart 2015 bij het OAZ gebouw zijn geweest voor het collegespreekuur worden verzocht om vooral contact op te nemen met het bestuurssecretariaat. Het bestuurssecretariaat zal dan, in samenspraak met deze personen, een nieuwe afspraak inplannen.
 
Afspraakbevestiging
Voor het collegespreekuur moet altijd vooraf een afspraak met het college worden gemaakt. Dit kan telefonisch via het bestuurssecretariaat, tel. (0294) 491 391 of digitaal: www.weesp.nl/afspraak. De afspraak die u digitaal maakt, is onder voorbehoud. Het bestuurssecretariaat neemt altijd telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen. Wanneer u onverhoopt niet wordt teruggebeld, dan kan het zijn dat de aanmelding niet goed is doorgekomen in ons afsprakensysteem. Wij raden u dan aan om vooral zelf even contact op te nemen met het bestuurssecretariaat om uw afspraak alsnog te bevestigen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken