HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Bediening bruggen Weesp blijft beperkt: winterdienstregeling blijft van kracht

Bediening bruggen Weesp blijft beperkt: winterdienstregeling blijft van kracht (21-04-2020)

Dit item is verlopen op 22-04-2020.

De bruggen in Weesp worden momenteel vaker geopend dan tijdens de winter. Toch blijven er vanwege de coronamaatregelen stevige beperkingen van kracht.

Update 23 april 14.00 uur

In tegenstelling tot het bericht in het gemeentenieuws en eerder op de website aangegeven, blijft de winterdienstregeling voor de brugbediening van kracht.

Enkele weken geleden was aangegeven dat de bruggen vanwege de coronamaatregelen geopend zouden worden volgens de winterregeling. Door afspraken tussen de provincies, gemeenten en de Regio Gooi en Vechtstreek kunnen de bruggen nu toch vaker geopend worden. De recreatievaart blijft ook met de nieuwe zaterdagopenstelling sterk beperkt. Ook op het water en bij het aanmeren blijven de coronaregels van kracht. 

Winterregeling tot en met 28 april

De gemeente Weesp volgt voor het bruggenbeleid de regionale en provinciale afspraken. De winterregeling blijft van kracht tot en met 28 april. De winterregeling is van toepassing van maandag tot en met zaterdag van 09.00-16.30 uur. Er is dus geen avondopenstelling van de bruggen. De meest actuele informatie over het openstellen van vaarwegen is altijd te vinden op www.vaarweginformatie.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken