HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Belastingen SWW verzendt de aanslagen 2019 op 20 februari 2019

Belastingen SWW verzendt de aanslagen 2019 op 20 februari 2019 (15-02-2019)

Dit item is verlopen op 30-04-2019.

U ontvangt uw jaarlijkse aanslag gemeentelijke heffingen rond 20 februari 2019. Bent u aangemeld bij ‘mijnoverheid’ dan krijgt u uw aanslag alleen digitaal en niet per post.

Dit jaar verloopt het telefonisch contact over uw aanslag via het Telefonisch Informatiecentrum van de gemeente Stichtse Vecht. Ook als u in Wijdemeren of Weesp woont, belt u met vragen over uw aanslag met 14 0346. Wij proberen alle vragen binnen twee weken nadat u deze heeft gesteld, te beantwoorden.

Bezwaar maken? Bel eerst met Belastingen SWW!

‘No cure no pay-bedrijven’ maken namens u bezwaar om aanspraak te maken op de proceskostenvergoeding. Hun doel is niet om een goede WOZ-waarde te krijgen maar om met weinig inspanning zo veel mogelijk proceskosten te innen.

Zo kan een gegrond bezwaarschrift u een belastingvoordeel van enkele tientjes opleveren. Belastingen SWW moet veel tijd moet steken in het behandelen van deze bezwaren en kan honderden euro proceskosten moeten betalen. Deze kosten worden uiteindelijk opgebracht door de belastingbetaler.

Als u van mening bent dat de WOZ-waarde verkeerd is, dan kunt u dit eenvoudig via een telefoontje aan ons doorgeven. Wij hebben er geen belang bij om de WOZ-waarde te hoog vast te stellen. Als blijkt dat wij uw WOZ-waarde onjuist hebben vastgesteld, dan passen wij dit graag zonder administratieve rompslomp voor u aan. Wij willen net als u dat de WOZ-waarde klopt.

Bent u het oneens met uw WOZ-waarde? Neem telefonisch contact op met Belastingen SWW via 14 0346 of info@belastingensww.nl. Samen kunnen wij de WOZ-waarde bekijken en eventueel aanpassen. 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken