HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Bereikbaarheid Versa Welzijn in Weesp

Bereikbaarheid Versa Welzijn in Weesp (24-03-2020)

Dit item is verlopen op 24-04-2020.

Ook Versa Welzijn Weesp neemt maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 5 april dit jaar. Heeft u algemene vragen? Bel dan met de balie: (035) 623 1100. Hieronder informatie over een deel van de werkzaamheden en activiteiten die worden aangepast.

Vrijwillige thuishulp

De reguliere vrijwillige thuishulp gaat per telefoon door. Behoefte aan een luisterend oor? Wij matchen belmaatjes. Kunt u door het virus geen boodschappen doen en heeft u daar hulp bij nodig? Of wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor mensen die boodschappen, medicijnen en dergelijke nodig hebben? Neem dan contact op met Annabel Sol via asol@versawelzijn.nl of (06) 1396 5625.

Wonen, welzijn en mantelzorg

Vanwege de situatie rond het coronavirus kunnen ouderen en kwetsbare mensen in de problemen komen. Versa probeert hen door deze onzekere tijden heen te helpen. Meldt het als we iets voor u kunnen doen. Versa benadert zelf telefonisch ouderen uit hun bestand. Net als mantelzorgers. Wij zullen u per e-mail vragen wie er af en toe gebeld wil worden.

Ook ondersteunt Versa leuke, sociale, maar vooral veilige initiatieven. Ideeën zijn van harte welkom. Vragen? Mail of bel dan met Marianne Verstijnen, sociaal werker WWM, en wijkwerk: mverstijnen@versawelzijn.nl of (06) 5063 2925.

Maatschappelijk werk

Het maatschappelijk werk kan even niet voor afspraken op locatie of bij mensen thuis. Wel staat Versa graag voor vragen van Weespers klaar. We zullen samen proberen een passende oplossing te vinden in deze vreemde tijd. Voor maatschappelijk werk kan contact worden opgenomen over administratie, financiën, werk of andere praktische zaken. Neem dan contact op met:
Petra Bekkers (06) 1639 2278 of pbekkers@versawelzijn.nl of met Elfi Macnack (06) 3016 5587 of emacnack@versawelzijn.nl.

Administratie voor elkaar spreekuur

Er zijn geen inloopspreekuren op woensdagochtend. Voor dringende vragen op financieel-administratief gebied kan contact worden opgenomen met: Wilma Knops (06) 3395 1892 of wknops@versawelzijn.nl en voor vragen op financieel-juridisch gebied: Robin Hessels (06) 1305 2159 of rhessels@versawelzijn.nl.

Buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches van Weesp willen alle inwoners zoveel mogelijk in beweging houden. Kijk daarvoor op de facebookpagina van ''Versa Welzijn Weesp'' en doe mee met de beweeg challenges! Leuk en ook nog eens gezond. Er komen regelmatig filmpjes, waarbij de buurtsportcoaches jou uitdagen om mee te doen! Heb jij zelf een leuke challenge? Laat het ons weten via ikolbrink@versawelzijn.nl of (06) 2762 1943. Kan je niet meedoen aan de challenges? Dan niet getreurd. De buurtsportcoaches hebben leuke beweegoefeningen bedacht die je thuis en zittend kan uitvoeren. Op dezelfde facebookpagina worden deze filmpje gepost. Wil je de oefeningen graag op papier? Neem dan contact op via btuenter@versawelzijn.nl of via (06) 1326 6603.

Jongerenwerk

De jongerenwerkers zijn in deze periode bereikbaar via whatsapp of telefonisch. Helaas stoppen de activiteiten en gaan de buurthuizen in deze periode dicht. Wij kunnen jongeren tips geven om deze tijd goed door te komen, nuttig te besteden en leggen de nadruk op educatie, creativiteit en talentenontwikkeling. Wil je een van ons spreken? Neem dan contact op met jongerenwerker Maindrian van Berge via (06) 1342 1235 of met jongerenwerker Burak Sandikci via (06) 1396 5762.

Meer informatie over de maatregelen

Voor meer informatie over de maatregelen die Versa Welzijn heeft genomen over het coronavirus, kan contact worden opgenomen met: Christien Nieborg, adviseur communicatie via cnieborg@versawelzijn.nl.

Burencontact: hou elkaar in op de hoogte

De coronacrisis zorgt ervoor dat we ook als we niet direct hulpbehoevend zijn, we wel oog moeten hebben voor elkaar. Denkt u hierbij ook aan uw buren. Zijn zij nog okee? Wonen mensen alleen? Vraag hen ook regelmatig of ze nog gezond zijn? Of vraag hen of u wat voor hen kunt doen? Voor veel mensen is het vaak lastig om hulp te vragen maar een coronacrisis als deze vraagt om elkaar waar nodig te helpen en te steunen. Ook een klein praatje over de telefoon kan een steuntje in de rug betekenen in deze lastige tijden. Wonen er oudere mensen in de buurt? Hebben ze hulp nodig? Of heeft u zelf hulp nodig? Vraag het uw buren.

Samen komen we door de coronacrisis heen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken