HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Bericht aan horecaondernemers

Bericht aan horecaondernemers

Dit item is verlopen op 13-05-2020.

Aan Weesper horecagelegenheden,

In heel Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins hebben de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toegelicht tijdens een persbijeenkomst.

Eén van deze maatregelen is, dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland worden afgelast. Dat geldt voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden, maar ook voor uw horecagelegenheid.

We zien in de berichtgeving dat velen van u al maatregelen hebben getroffen. Wij realiseren ons, dat dit voor u als ondernemer veel betekent en complimenteren u daarom voor de verantwoordelijkheid die u hiermee neemt.

Wanneer u nog niet op deze manier over uw bedrijfsvoering heeft nagedacht, doen wij alsnog een dringend beroep op u om in dit verband het gezonde verstand te gebruiken, uw verantwoordelijkheid te nemen en de maatregelen en adviezen van het RIVM strikt te volgen. Alleen op die manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat het coronavirus zo min mogelijk kans krijgt, zich verder te verspreiden.

Uiteraard zijn wij, als uw partner hierin, altijd beschikbaar voor vragen of overleg over bovenstaande.

Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de websites van de Rijksoverheid: rijksoverheid.nl/corona en het RIVM: rivm.nl

Bij voorbaat, mede namens alle Weespers om u heen, hartelijk dank.

Namens het college van burgemeester en wethouders,

Gemeentesecretaris,                                                                  Loco-burgemeester,

A.M. Roos                                                                                   A. Heijstee - Bolt

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken