HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Betrouwbare en betaalbare hulp via schoonthuis.nl

Betrouwbare en betaalbare hulp via schoonthuis.nl (04-04-2016)

Dit item is verlopen op 04-06-2016.

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare huishoudelijke hulp? Kijk op schoonthuis.nl en maak gebruik van het speciale aanbod voor inwoners van Weesp.

Wie hulp regelt via schoonthuis.nl, ontvangt een bijdrage in de kosten. Het maakt niet uit of u jong of ouder bent, alleenstaand of een gezin heeft, gezond bent of minder mobiel. Het aanbod geldt voor iedereen.

Schoonthuis.nl
Op schoonthuis.nl vindt u schoonmaakbedrijven die hulpen aanbieden in Weesp. Via de website vraagt u snel en eenvoudig een offerte aan. U bepaalt zelf het aantal uur per week.  De bijdrage geldt voor maximaal 4 uur per week.  Per uur betaalt de gemeente een bijdrage van € 10 aan het schoonmaakbedrijf. De rest van het bedrag betaalt u zelf. U krijgt dus één overzichtelijke rekening waarop de bijdrage van de gemeente al is verwerkt.

Huishoudelijke hulp
Wethouder Herman Tuning van Participatie: “Voor veel mensen draagt een huishoudelijke hulp bij aan hun onafhankelijkheid. Met deze bijdrage kunnen we inwoners tegemoetkomen in de kosten voor een huishoudelijke hulp. Deze regeling is voordelig voor iedereen: voor u is het extra aantrekkelijk om iemand te vinden die helpt bij het huishouden. De huishoudelijke hulp heeft een baan met goede arbeidsvoorwaarden.  En bovendien blijft er werkgelegenheid voor huishoudelijke hulpen in onze regio.”

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken