HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Bijeenkomst concept terrassenbeleid 1 april a.s.

Bijeenkomst concept terrassenbeleid 1 april a.s.

Dit item is verlopen op 30-04-2019.

Onlangs er een nieuwe inventarisatie geweest voor het nieuw te vormen terrassenbeleid. Inwoners en ondernemers hebben nog aanvullingen ingestuurd op de enquête die vorig jaar was uitgezet. De resultaten van de enquête kunt u digitaal inzien. Op 25 februari zijn er tijdens een bijeenkomst van de gemeente de contouren van het concept gedeeld met de aanwezigen met het doel om hier aanvullingen of opmerkingen op te geven.

Concept waar nodig nog aan te passen

Alle input is nu verzameld en wordt meegenomen in een concept Terrassenbeleid voor de gemeente Weesp. Dit concept willen wij allereerst aan u als inwoner en ondernemer voorleggen en met elkaar bespreken, en waar nodig aanpassen.

Bijeenkomst op maandag 1 april

Op maandag 1 april om 20.00 uur organiseren wij een bijeenkomst in de kantine van het stadskantoor waarin we dit concept voorleggen en met u hierover in gesprek willen gaan Komt u ook?

Het uiteindelijke doel is aan het begin van het zomerseizoen met nieuw terrassenbeleid te komen.

Aanmelden

Omdat we van te voren een inschatting willen maken op hoeveel inwoners en ondernemers wij kunnen rekenen, vragen we u om u aan te melden vóór donderdag 28 maart. U kunt uw aanmelding sturen naar informatiebijeenkomst@weesp.nl o.v.v. Terrassenbeleid.

Concept van te voren inzien

Het concept van de terrassennota kunt u hier inzien:

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken