HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Buurtpanelbijeenkomst Zuid en Aetsveld

Buurtpanelbijeenkomst Zuid en Aetsveld (26-10-2016)

Dit item is verlopen op 01-11-2016.

We hebben het allemaal druk, druk, druk. Maar een prettige woon- en leefomgeving willen we toch allemaal?

Opzoek naar actieve buurtgenoten

Buurtpanel Zuid en Aetsveld is op zoek naar actieve buurtgenoten die mee kunnen denken over verbeterpunten in de wijken Zuid en Aetsveld. En die ook willen helpen om deze punten te realiseren. Wat vindt u belangrijk in uw buurt? Wat zou voor u het wonen in wijk Zuid of wijk Aetsveld nèt een beetje prettiger, aantrekkelijker of gezelliger maken? Heeft u wat vrije tijd beschikbaar en vindt u het leuk om zelf of samen met buurtbewoners een activiteit op te pakken in uw eigen wijk? Dan bent u degene die wij zoeken!

Wat bieden wij?

Wij, buurtpanelZuid en Aetsveld, bieden een platform waar buurtgenoten en gelijkgestemde ‘doeners’ elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar tot mooie initiatieven kunnen komen. Wij bieden de mogelijkheid om voor een korte of langere periode aan de slag te gaan met dingen die u leuk en belangrijk vindt èn waar u goed in bent.

Buurtpanelbijeenkomst

Ontmoet gelijkgestemde, actieve buurtgenoten en deel uw ideeën. Samen kunnen we onze buurt de plus geven die ze verdient!
Op dinsdag 1 november om 19.30 uur organiseren wij een buurtpanelbijeenkomst voor Zuid en Aetsveld. De bijeenkomst vindt plaats in het OAZ gebouw. U bent van harte welkom.

De koffie staat voor u klaar!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken