HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Collectieve inkoop zonnepanelen voor koopwoningen

Collectieve inkoop zonnepanelen voor koopwoningen (21-02-2017)

Dit item is verlopen op 21-03-2017.

In Weesp gaat een unieke zonnepanelen-actie van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt eigenaren van koopwoningen nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Weesp ondersteunt deze actie zodat bewoners kunnen bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening.

Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde, regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Hoe werkt het?

U kunt deelnemen aan deze actie middels een aantal eenvoudige stappen.

1. U kunt zich tot 23 april 2017 vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieweesp
2. Een vakman neemt vervolgens contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
3. Wanneer u besluit op dit aanbod in te gaan, installeert de leverancier de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening.

Eigenaren van monumentale panden dienen rekening te houden met beperkingen en/of vergunningsplicht.

Bewonersavond

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen, dan bent u van harte welkom op de informatieavond die gehouden wordt op donderdag 2 maart om 20.00 uur bij Solarclarity, Hogeweyselaan 145 Weesp.

Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket is bereikbaar op (072) 743 39 56 of per e-mail info@duurzaambouwloket.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken