HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  De BuurTent voor inbraak-preventietips op de markt

De BuurTent voor inbraak-preventietips op de markt (28-06-2016)

Dit item is verlopen op 06-07-2016.

De gemeente Weesp geeft, samen met de politie en de Weesper BuurtWacht, op dinsdag 5 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur inbraakpreventietips op de markt.

De BuurTent

De BuurTent maakt deel uit van de campagne ‘Gooi Vecht Tegen Woninginbraken’. In de BuurTent krijgt u onder het genot van een kopje koffie of thee informatie over de Buurt Whatsappgroepen, de manier waarop woninginbraken worden gepleegd en welke maatregelen u kunt nemen om dit te voorkomen. Ook kunt u in de BuurTent een afspraak maken voor een persoonlijk preventieadvies bij u thuis.

Zomervakantie voor de deur

De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of dagje uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn of omdat ze een raam open zien staan. Belangrijke tips om een inbraak in uw zomervakantie te voorkomen:

Op vakantie? Licht de buren in

Dagje Weg? Deur op slot!

Bel 112 bij verdachte situaties

www.geefinbrekersgeenkans.nl

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, kijk dan op www.geefinbrekersgeenkans.nl wat u kunt doen om een woninginbraak te voorkomen. Uiteraard kunt u ook uw buren vragen of zij de informatie die zij tijdens de bijeenkomst krijgen voor u mee willen nemen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken