HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  De Goog m.i.v. 4 juli vier weken afgesloten voor alle verkeer

De Goog m.i.v. 4 juli vier weken afgesloten voor alle verkeer (30-06-2016)

Dit item is verlopen op 04-08-2016.

De Goog is van maandag 4 juli 06.00 uur tot maandag 1 augustus 18.00 uur voor alle verkeer afgesloten. Dit is ter hoogte van het viaduct over de A1 in Muiderberg. De afsluiting is nodig vanwege voorbereidende sloopwerkzaamheden voor de huidige spoorbrug en bestaande Goog-viaduct en het aansluiten van wegen op het nieuwe Goog-viaduct. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden, die in opdracht van Rijkswaterstaat door bouwcombinatie SAAone worden uitgevoerd, maken onderdeel uit van de verbreding van de A1/A6 tussen Diemen en Almere Havendreef. 

Omleidingen

Autoverkeer vanuit Weesp (Keverdijkse Polder) richting Muiderberg wordt omgeleid via Bussum/Naarden en het autoverkeer Muiderberg richting Weesp (Keverdijkse Polder) via Muiden. Fietsers en bromfietsers richting Muiderberg vanuit Weesp (en vice versa) worden via de Lange Muiderweg en Zuidpolderweg omgeleid.

Alternatieve wandel- en fietsroutes

Download hier een kaartje met alternatieve wandel- en fietsroutes.

Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere

Rijkswaterstaat verbreedt tot 2020 de A1/A6 tussen knooppunt Diemen en de aansluiting Almere Havendreef. De werkzaamheden aan de A1/A6 maken deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Extra rijstroken zorgen ervoor dat de doorstroming verbetert, en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot: bij Muiden verleggen we de A1 en bouwen we het breedste aquaduct van Europa.

Ontdek de verhalen achter de werkzaamheden op de A1, A6, A9 en A10 op het online bezoekerscentrum: http://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken