HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  De Ontmoet & Groet inloop gaat van start!

De Ontmoet & Groet inloop gaat van start! (12-04-2017)

Dit item is verlopen op 12-05-2017.

Stichting Maatjesproject Gooi & Vechtstreek gaat in samenwerking met de gemeente Weesp de Ontmoet & Groet inloop starten. Vanaf woensdag 19 april 2017 vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur staan de deuren open op de Papelaan 99 in Weesp.

Steuntje in de rug

Deze inloop is speciaal voor jeugdigen (vanaf 18 jaar) en volwassenen met een GGZ-achtergrond uit Weesp, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het leggen en onderhouden van sociale contacten. Je kan bij de Ontmoet &  Groet inloop wekelijks inlopen en als je zin hebt, meedoen met een thema zoals samen een lunch organiseren, samen wandelen, fietsen of gewoon met elkaar koffie drinken. De inloop wordt in Weesp georganiseerd, zodat het voor cliënten prettig dichtbij is.

,, Meedoen in de samenleving is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker voor mensen met een sociale of psychische kwetsbaarheid is het leggen van contact soms lastig. En juist dat contact met anderen is belangrijk om je weer wat verbonden te voelen met de maatschappij. De Ontmoet & Groet inloop is laagdrempelig en hier kan men anderen, gelijkgestemden, ontmoeten”, aldus wethouder Heijstee-Bolt.

Iedereen is welkom

Bij de Ontmoet & Groet inloop heerst een open cultuur en iedereen is er welkom. Een open houding hebben en niet oordelen, dat is wat centraal staat tijdens de inloop. Vrijwilligers en buurtbewoners zijn ook van harte welkom op de Ontmoet & Groet inloop. De inloop vindt wekelijks plaats, vanaf woensdag 19 april, van 13.00 uur tot 15.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Aan de inloop zijn geen kosten verbonden.

Voor vragen en meer informatie

Wil je op de hoogte worden gehouden van de Ontmoet & Groet inloop, meld je dan aan via de mail of telefoon. Je kunt contact opnemen met Stichting Maatjesproject Gooi & Vechtstreek via  info@maatjesprojectgooi.nl  en (035) 64 000 61 of raadpleeg de website www.maatjesprojectgooi.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken