HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Fotowedstrijd 2020-2021

Fotowedstrijd 2020-2021

Dit item is verlopen op 17-05-2021.

Jaarlijks organiseert de gemeente Weesp een fotowedstrijd voor haar inwoners.

Ook in 2020-2021 is er weer een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de informatiegids. Alle ingezonden foto’s zullen ook een publicatie krijgen in de rechterbovenhoek van het Gemeentenieuws (in het WeesperNieuws) en zullen in de zomermaanden tentoongesteld worden aan de Nieuwstad. Na de tentoonstelling kunt u een afdruk van uw foto kosteloos afhalen bij het stadskantoor.

Het gaat er bij de fotowedstrijd om de schoonheid van Weesp te laten zien in al zijn facetten. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp zijn hierbij belangrijk. Denk daarbij ook eens aan minder bekende locaties of invalshoeken.

Jury

De foto’s worden in mei 2021 beoordeeld door onder anderen burgemeester Van Bochove en één of twee raadsleden.

Hoe doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 1 mei 2021 uw foto(‘s) sturen naar fotowedstrijd@weesp.nl Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en adresgegevens te vermelden.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op de gemeentelijke website en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Voorwaarden

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

 1. Alléén inwoners van de gemeente Weesp kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd. Dit wordt gecheckt.
   
 2. Per persoon kunt u maximaal twee foto’s aanleveren.
   
 3. Medewerkers van de gemeente Weesp zijn uitgesloten van deelname.
   
 4. De foto’s moeten genomen zijn in deze gemeente en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Weesper samenleving.
   
 5. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
   
 6. De gemeente Weesp kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, de informatiegids, e.d.
   
 7. Als u personen herkenbaar in beeld brengt, dient u vóór het insturen toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.
   
 8. De foto hoeft niet dit jaar gemaakt te zijn, het mag ook een wat oudere foto zijn. Weesp moet wel herkenbaar in beeld zijn gebracht en ook de situatie op de foto moet op het moment nog herkenbaar zijn. 

Prijsuitreiking

De winnende foto’s worden in juni 2021 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Voorlichting & Communicatie via fotowedstrijd@weesp.nl of tel. (0294) 491 391.

Doe mee!

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de informatiegids van de gemeente Weesp en wordt tentoongesteld aan de Nieuwstad? Pak dan uw camera of mobieltje en maak de winnende foto!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken