HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Fotowedstrijd gemeente Weesp 2017

Fotowedstrijd gemeente Weesp 2017 (26-08-2016)

Dit item is verlopen op 14-07-2017.

Jaarlijks organiseert de gemeente Weesp een fotowedstrijd voor haar inwoners. Ook in 2017 is er daarom opnieuw een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de informatiegids. Alle ingezonden foto’s zullen ook een publicatie krijgen in de rechterbovenhoek van het gemeentenieuws.

Jury

De foto’s worden in juni 2017 beoordeeld door o.a. burgemeester Van Bochove en één of twee raadsleden.

Hoe doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 1 juni 2017 uw foto(‘s) sturen naar voorlichting@weesp.nl t.a.v. Voorlichting & Communicatie onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op de gemeentelijke website en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

1. Alléén inwoners van de gemeente Weesp kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;

2. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd;

3. Medewerkers van de gemeente Weesp zijn uitgesloten van deelname;

4. De foto’s moeten genomen worden in deze gemeente, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Weesper samenleving;

5. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;

6. De gemeente Weesp kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag e.d.;

7. Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

De winnende foto’s worden begin juli 2017 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Voorlichting & Communicatie via voorlichting@weesp.nl of tel. (0294) 491 391.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de informatiegids van de gemeente Weesp? Pak dan uw camera of mobieltje en maak de winnende foto!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken