HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Fotowedstrijd gemeente Weesp 2018-2019

Fotowedstrijd gemeente Weesp 2018-2019 (16-07-2018)

Dit item is verlopen op 08-07-2019.

Update 5 juni:

Woensdagmiddag 5 juni jl. reikte waarnemend burgemeester Van Bochove de prijzen uit voor de jaarlijkse fotowedstrijd.

De eerste prijs ging dit jaar naar de heer Rien Visscher, de tweede prijs ging naar de heer Ben van Roden en de derde prijs was voor mevrouw Emma Jansen. De burgemeester roemde de fotografen afzonderlijk tijdens de prijsuitreiking voor hun mooie foto.

Zie hiervoor het persbericht en het juryrapport.

Update 23 januari:

Thema vervalt

Het thema 'Altijd wat te doen in Weesp' is voor veel inwoners lastig om foto's in te sturen. Daarom is besloten om het thema los te laten en kunt u gewoon weer mooie foto's van Weesp insturen. We kijken uit naar uw inzending!

Fotowedstrijd

Jaarlijks organiseert de gemeente Weesp een fotowedstrijd voor haar inwoners. Ook in 2018-2019 is er daarom opnieuw een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de informatiegids. Alle ingezonden foto’s zullen ook een publicatie krijgen in de rechterbovenhoek van het gemeentenieuws. Het gaat er bij de fotowedstrijd om om de schoonheid van Weesp. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp zijn hierbij belangrijk.

Jury

De foto’s worden in mei 2019 beoordeeld door o.a. burgemeester Van Bochove en één of twee raadsleden.

Hoe doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 1 mei 2019 uw foto(‘s) sturen naar fotowedstrijd@weesp.nl t.a.v. Voorlichting & Communicatie onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op de gemeentelijke website en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

1. Alléén inwoners van de gemeente Weesp kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;

2. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd;

3. Medewerkers van de gemeente Weesp zijn uitgesloten van deelname;

4. De foto’s moeten genomen worden in deze gemeente, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Weesper samenleving;

5. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;

6. De gemeente Weesp kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, de informatiegids, e.d.;

7. Als u personen herkenbaar fotografeert, dient u vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

8. De foto hoeft niet in dit jaar gemaakt te zijn. Het mag ook een wat oudere foto zijn; echter Weesp moet wel herkenbaar in beeld zijn gebracht en ook de situatie op de foto moet op het moment nog herkenbaar zijn. 

Prijsuitreiking

De winnende foto’s worden in juni 2019 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Voorlichting & Communicatie via fotowedstrijd@weesp.nl of tel. (0294) 491 391.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de informatiegids van de gemeente Weesp? Pak dan uw camera of mobieltje en maak de winnende foto!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken