HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Fotowedstrijd gemeente Weesp 2018

Fotowedstrijd gemeente Weesp 2018 (20-07-2017)

Dit item is verlopen op 20-07-2018.

Jaarlijks organiseert de gemeente Weesp een fotowedstrijd voor haar inwoners. Ook in 2018 is er daarom opnieuw een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de informatiegids. Alle ingezonden foto’s zullen ook een publicatie krijgen in de rechterbovenhoek van het gemeentenieuws. Het gaat er bij de fotowedstrijd om de schoonheid van Weesp op de foto vast te leggen. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp zijn hierbij belangrijk.

Jury

De foto’s worden in mei 2018 beoordeeld door o.a. burgemeester Van Bochove en één of twee raadsleden.

Hoe doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 1 mei 2018 uw foto(‘s) sturen naar fotowedstrijd@weesp.nl t.a.v. Voorlichting & Communicatie onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op de gemeentelijke website en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

1. Alléén inwoners van de gemeente Weesp kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;

2. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd;

3. Medewerkers van de gemeente Weesp zijn uitgesloten van deelname;

4. De foto’s moeten genomen worden in deze gemeente, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Weesper samenleving;

5. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;

6. De gemeente Weesp kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag e.d.;

7. Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

8. De foto hoeft niet in dit jaar gemaakt te zijn. Het mag ook een wat oudere foto zijn; echter Weesp moet wel herkenbaar in beeld zijn gebracht. 

De winnende foto’s worden in juni 2018 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Voorlichting & Communicatie via fotowedstrijd@weesp.nl of tel. (0294) 491 391.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de informatiegids van de gemeente Weesp? Pak dan uw camera of mobieltje en maak de winnende foto!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken