HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Gemeente Stichtse Vecht gaat asfalt vernieuwen op de Klompweg

Gemeente Stichtse Vecht gaat asfalt vernieuwen op de Klompweg (16-08-2017)

Dit item is verlopen op 24-10-2017.

Vorig jaar heeft van Oostrum Westbroek BV de dijkverbetering aan de Klomp en de Lage Klompweg gerealiseerd. In vervolg daarop wordt nu voor de gemeente Stichtse Vecht het asfalt vernieuwd op de Klompweg

De werkzaamheden worden als volgt uitgevoerd:

Locatie

Verantwoordelijke instantie

Begin datum

Einddatum

Klompweg 40 t/m 80

Gemeente Stichtse Vecht

16 augustus

14 september

Provinciale weg

Provincie Noord Holland

15 september

25 september

Klompweg 80 tot gemeentegrens

Gemeente Stichtse Vecht

26 september

24 oktober

Het eerst werkvak wordt Klompweg 40 t/m 80 en daarna gaat de provincie werkzaamheden verrichten aan de provinciale weg. Hierover volgt t.z.t. nog meer informatie. In die tijd zal van Oostrum Westbroek BV geen werkzaamheden verrichten omdat anders de bewoners van de Klompweg en de Lage Klompweg opgesloten worden. Zodra de provincie klaar is met de werkzaamheden en u weer gebruik kunt maken van de provinciale weg, wordt gestart met het tweede werkvak vanaf Klompweg 80 t/m de gemeente grens.

Er zullen voor aankondigingen geplaats worden, zodat u ook langs de weg de werkperioden kunt zien. Verder moet u er rekening mee houden dat overdag (tijdens werktijden) de weg gesloten is voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer kan het werkvak in, in overleg met de uitvoerder. Buitenom de werktijden kan door het werkvak gereden worden, maar wordt geadviseerd via de Lage Klompweg te rijden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@van-oostrum.nl. Ook kunt u vragen of opmerkingen in de brievenbus van de directiekeet achterlaten of app sturen naar de Klompweg-app.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken