HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Geslaagde informatieavond SportFair

Geslaagde informatieavond SportFair (08-03-2017)

Dit item is verlopen op 08-04-2017.

In de aanloop naar de SportFair op zondag 21 mei 2017, is op maandagavond 6 maart jl. een brede informatieavond gehouden voor belangstellenden uit de sport- en beweegsector, de zorg en het onderwijs. In het clubhuis van de Mixed Hockey Club Weesp, verzamelden zich ongeveer veertig bezoekers die met belangstelling luisterden naar de presentatie van Floris-Jan Bovelander (voormalig tophockeyer) van de stichting SportFair. Wethouder Heijstee-Bolt opende de avond en introduceerde de nieuwe buurtsportcoach.                                                  

Een verenigingenmarkt, maar vooral veel activiteiten, een podium en een Kinderfunpark vormen de belangrijkste ingrediƫnten van de Weesper sport- en beweegdag. De SportFair vindt plaats op zondag 21 mei en veel bezoekers begonnen meteen plannen te maken om hun bedrijf, roeivereniging of beweegactiviteit voor ouderen zo leuk mogelijk te presenteren

Ook u kunt zich presenteren op SportFair! Bent u enthousiast om uw activiteit, vereniging of bedrijf te presenteren op SportFair? Sport, dans, bedrijven, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties: iedereen is welkom! Neem contact op met info@sportfair.nl. Op www.sportfair.nl kunt u meer informatie vinden over de SportFair in Weesp.

Informatiebijeenkomst voor de sport- en beweegsector, de zorg en het onderwijs.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken