HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Gewijzigde inzameling afval rond feestdagen

Gewijzigde inzameling afval rond feestdagen (07-04-2020)

Dit item is verlopen op 07-05-2020.

Tijdens Pasen en Koningsdag haalt de GAD geen huishoudelijk afval op. De GAD komt een dag later het afval ophalen. Dit geldt voor zowel de containers (kliko’s), vuilniszakken aan huis, als voor de boven- en ondergrondse containers. Ook zijn de scheidingsstations op deze dagen gesloten.

Dus:

  • Tweede paasdag, maandag 13 april: inzameling is dan op dinsdag 14 april
  • Koningsdag, maandag 27 april: inzameling is dan op dinsdag 28 april
  • De scheidingsstations in Weesp, Bussum, Hilversum en Huizen en de klantenservice van de GAD zijn op tweede paasdag en Koningsdag gesloten.

Op Goede Vrijdag 10 april is de inzameling zoals u gewend bent. De scheidingsstations zijn open en hanteren de reguliere openingstijden.

Extra druk

Omdat de GAD het die dinsdagen extra druk heeft en in meer wijken inzamelt, kan het gebeuren dat uw afval later wordt opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur. Wilt u ervoor zorgen dat de bakken en zakken om 7.30 uur aan de weg staan? De avond ervoor mag ook, dan graag na 20.00 uur.

Maatregelen scheidingsstations 

Momenteel komen erg veel inwoners naar de scheidingsstations. Daarom is een aantal maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Zo is de toegang beperkt, waardoor lange files kunnen ontstaan. Per auto worden maximaal 2 personen toegelaten en geen kinderen onder de 18. De GAD vraagt u afstand te houden voor uw eigen gezondheid en voor die van de medewerkers. Meer informatie: www.gad.nl/corona-updates

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken