HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Gezocht: energiecoaches in Weesp

Gezocht: energiecoaches in Weesp (28-01-2020)

Dit item is verlopen op 28-02-2020.

Vindt u energiebesparing belangrijk en vindt u het leuk uw kennis te delen? Dan bent u de energiecoach die Energiecoöperatie Weesp Eco Energie zoekt! Als energiecoach gaat u op bezoek bij inwoners van Weesp om hen te helpen energie te besparen.

Tijdens het bezoek neemt u de mogelijkheden van structurele besparing met de bewoner door. U wijst op de stappen die mogelijk zijn. Het advies gaat over maatregelen die de bewoner kan nemen, zoals het isoleren van de gevel, vloer en dak van de woning.

Gratis training

Hebt u affiniteit met duurzaamheid en energiebesparing? En bent u in het bezit van sociale en digitale vaardigheden, en een open en klantgerichte houding? Meld u dan nu aan. Om energiecoach te worden, krijgt u een gratis training, nascholing, ondersteuning en een vrijwilligersvergoeding. Met dit vrijwilligerswerk draagt u bij aan het behalen van de klimaatdoelen.  

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over de vacature of aanmelden, kunt u contact opnemen met Alexandra Houbiers, secretaris Weesp Eco Energie: info@weespduurzaam.nl, 06 5106 4701. Of kijk op www.weespduurzaam.nl.

Praat mee over duurzame energieopwekking

Bent u ge√Įnteresseerd in duurzame energieopwekking? En vindt u het belangrijk uw mening te geven over de kansen voor Weesp voor zonne- of windenergie? Bezoek dan de bijeenkomst op woensdag 5 februari, vanaf 19.00 uur, in het Stadskantoor. Aanmelden kan per e-mail via informatieavond@weesp.nl of via de Facebook evenementenpagina.

Zie ook: Praat mee over duurzame energieopwekking in Weesp

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken