HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Gratis hulp bij uw belastingaangifte

Gratis hulp bij uw belastingaangifte (03-03-2020)

Dit item is verlopen op 03-04-2020.

Tot 1 mei heeft u de tijd om aangifte te doen voor de inkomstenbelasting over het jaar 2019.

Wilt u hulp bij het leren invullen van de aangifte? Inwoners van Weesp met een laag inkomen, kunnen terecht bij het gratis inloopspreekuur Administratie voor Elkaar.

Getrainde vrijwilligers van Versa Welzijn leren u hoe u aangifte doet. Het lijkt moeilijker dan het is, maar met wat hulp blijkt het vaak reuze mee te vallen. U logt online in met uw DigiD en ziet dat de Belastingdienst al veel van uw gegevens voor u heeft ingevuld. Samen met de vrijwilliger controleert u of alles klopt en vult u de aftrekposten in. Ook kijken zij meteen met u mee of u in aanmerking komt voor financiële tegemoetkomingen. Denk hierbij aan toeslagen en regelingen voor Weespers met weinig inkomen.

Wat neemt u mee?

· uw DigiD inloggegevens (en van uw partner)

· jaaropgaven 2019

· eventuele betaalgegevens van aftrekposten, zoals zorg-, studie- en reiskosten

· andere documenten die van belang kunnen zijn

Waar en wanneer?

In de maanden maart en april kunt u op woensdag tussen 09.30 en 11.00 uur terecht bij het gratis inloopspreekuur Administratie voor Elkaar op de Papelaan 99. De vrijwilligers en een sociaal juridisch dienstverlener staan voor u klaar.

Meer informatie

Heeft u andere vragen over uw administratie, formulieren of financiële regelingen? Ook daarmee helpen wij u elke woensdagochtend op weg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma Knops: (06) 3395 1892 of wknops@versawelzijn.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken