HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Gratis workshops voor aanstaande ouders

Gratis workshops voor aanstaande ouders (28-01-2020)

Dit item is verlopen op 28-02-2020.

Het is één van de grootste veranderingen in een leven: moeder of vader worden. Hoe bereidt u zich voor op het ouderschap? En hoe maakt u tijdens de zwangerschap al contact met uw baby? Om hierover in gesprek te gaan met andere aanstaande ouders organiseert Jeugd en Gezin twee leuke workshops.

De band met je kind begint al in de buik. En hoe communiceert u straks net na de geboorte met uw kind? In de workshop ‘Contact met je baby’ leert u uw kind voor de geboorte al een beetje beter kennen.

Klaar voor het ouderschap

Daarnaast zal uw leven er met een baby anders uit gaan zien. Welke invloed heeft de baby op uw relatie? Hoe gaat u de taken in huis verdelen en de zorg voor het kind? Hoe combineert straks werk en gezin? Tijdens de workshop ‘Klaar voor het ouderschap’ komen deze praktische vragen naar voren.

Voor wie?

De twee workshops zijn bestemd voor aanstaande vaders en moeders, tussen de 5e en 9e maand van de zwangerschap.

Meer informatie en aanmelden

De workshops zijn gratis en op meerdere data te volgen. Onder andere op woensdag 5 februari in Bussum (Lambertus Hortensiuslaan 86), dinsdag 11 en 18 februari in Huizen (Eemlandweg 8), maandag 24 februari en 2 maart in Hilversum (Frederik van Eedenlaan 13b) en 2 en 9 maart in Huizen (Regentesse 102). Alle keren ’s avonds van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan via de website van Jeugd en Gezin, www.jggv.nl/cursussen, of door een mail te sturen naar cursussen@jggv.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken