HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Hart van Troost in Weesp

Hart van Troost in Weesp

Dit item is verlopen op 07-08-2020.

Hart van Troost vaart zondag 12 juli in Weesp: voor iedereen die in de afgelopen periode een dierbare heeft verloren.

Zondag 12 juli om 17.30 uur vaart het Hart van Troost met bloemen en LED-lampjes over de wateren van Weesp. Ter nagedachtenis aan de overledenen en voor iedereen die de afgelopen tijd afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. De varende Vuurlinie begeleidt het Hart met enkele nummers gespeeld door de muzikanten Patrick (zanger) en Fabrizio (gitarist).

Bloem en persoonlijke boodschap

Als nabestaande kunt u via de website www.hartvantroost.nl gratis een bloem bestellen en een persoonlijke boodschap toevoegen voor degene die u mist. Dat kunt u doen tot en met zaterdag 11 juli 12.00 uur (‘s middags). De bloem met de boodschap leggen we voor u op de boot die zondag door Weesp vaart.

Route

De boot vaart via Smal Weesp binnen en zal via het centrum allebei de kanten van de Vecht aan doen. De ene kant tot ongeveer de nieuwe wijk Weespersluis en de andere zijde tot aan de begraafplaats Carspelhof. U vindt een kaartje van de vaarroute op hoofdlijnen hieronder. De route is ook beschikbaar via de website www.hartvantroost.nl, waar u het Hart live kunt volgen.

Initiatief gemeente Amsterdam

Het Hart van Troost is een initiatief van de gemeente Amsterdam en vaart sinds zaterdag 4 juli door de grachten van Amsterdam.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken