HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Heeft u foto’s of filmpjes van de brand in de toren van de Laurentiuskerk?

Heeft u foto’s of filmpjes van de brand in de toren van de Laurentiuskerk? (23-11-2016)

Dit item is verlopen op 31-01-2017.

Op dinsdagavond 8 november 2016 is Weesp opgeschrikt door de brand in de toren van de Laurentiuskerk. Een gebeurtenis als deze zullen we (hopelijk) niet meer meemaken en is daarom heel bijzonder. Voor het gemeentelijk archief is het belangrijk dat we deze gebeurtenis daarom goed archiveren zodat de geschiedenis goed gedocumenteerd wordt en blijft.

Was u aanwezig bij de brand en heeft u foto’s of filmpjes gemaakt? Ben u bereid uw auteursrechten hiervan af te staan zodat de gemeente dit beeldmateriaal in het gemeentelijk archief kan opslaan en beschikbaar kan stellen?

Dan horen wij graag van u.

Hoe levert u uw beelden aan?

Vult u het onderstaande formulier in en upload uw beeldmateriaal. Het formulier is beschikbaar vanaf donderdag 24 november a.s. De maximale grootte van de bestanden die u in één formulier kunt uploaden en kunt versturen is 10 MB. Uiteraard kunt u meerdere formulieren insturen. Een andere optie is uw beeldmateriaal te versturen via Cryptshare. Via de link: https://zeus.weesp.nl kunt u grotere bestanden versturen via een veilige internetomgeving. U verstuurt uw beeldmateriaal via Cryptshare naar het e-mailadres: info@weesp.nl

Uiteraard kunt u ook altijd een usb-stick bij de receptie in het stadskantoor aanleveren. Nadat wij het bestand hebben overgezet, krijgt u een seintje dat u de usb-stick weer op kunt halen. Bij de receptie vult u een formulier in dat u afstand doet van uw auteursrecht van het materiaal.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken