HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Herindelingsontwerp Amsterdam - Weesp

Herindelingsontwerp Amsterdam - Weesp (10-03-2020)

Dit item is verlopen op 10-04-2020.

Amsterdam en Weesp willen samen één gemeente vormen. Het herindelingsontwerp Amsterdam-Weesp ligt van 7 februari tot en met 3 april ter inzage.

Update 13 maart:

Bijeenkomst 17 maart gaat niet door

Deze bijeenkomst komt in verband met maatregelen Coronavirus te vervallen. Er wordt naar een alternatief voor het indienen van mondelinge zienswijze gezocht. We houden u op de hoogte.

Hierin staat waarom de herindeling noodzakelijk is, welke stappen er nodig zijn om te komen tot de samenvoeging en hoe bewoners hierbij betrokken zijn. Nu de gemeenteraden hiermee hebben ingestemd, kan iedereen via een zienswijze zijn of haar mening geven. Daarna volgen er nog verschillende stappen om te komen tot een herindeling in 2022.

Zienswijze

Met een zienswijze kunt u uw mening geven over het herindelingsontwerp. Hoe u digitaal een zienswijze kunt indienen, vindt u op de website www.weesp.amsterdam.nl. Bent u digitaal minder vaardig? Dan kunt u ook een mondelinge zienswijze indienen. Uw opmerkingen werken we dan ter plekke op papier uit.

Indienen mondelinge zienswijze

•           Datum: dinsdag 17 maart

•           Tijd: 17.00 tot 19.00 uur

•           Locatie: raadzaal Stadhuis Weesp

U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur inlopen wanneer u wilt. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Er is op deze middag/avond ook gelegenheid voor het stellen van vragen over het herindelingsontwerp.

Meer informatie

U kunt alle documenten over de gemeentelijke herindeling en informatie over het verdere proces vinden op de website www.weesp.amsterdam.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken