HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Het Gooi on Stage 2019

Het Gooi on Stage 2019 (08-01-2019)

Dit item is verlopen op 10-01-2020.

Een beroep kiezen is een zoekproces. Waar ben je goed in, waar word je blij van en welk beroep hoort daar bij? Zo’n 800 Gooise VMBO-leerlingen die meedoen aan Het Gooi On Stage staan voor de keuze: welke sector en vervolgopleiding ga ik kiezen? Doen en beleven in de praktijk helpt hen enorm bij het maken van een keuze. Wilt u hen een inkijkje geven in de praktijk van uw beroep? Werk dan mee aan het VMBO Beroepenfeest en de Doe Dag. Net als vorig jaar is Het Gooi On Stage de organisator van deze dagen.

Wat houdt meedoen in?

Tijdens het Beroepenfeest op dinsdag 19 maart in de Grote Kerk van Naarden houdt u korte gesprekken met leerlingen die geïnteresseerd zijn in uw beroep.

Op de Doe Dag op donderdag 11 april ontvangt u de leerlingen die er nog meer over willen weten op uw werkplek. U laat hen daar zien wat uw werk concreet inhoudt. Het aantal leerlingen en het tijdstip bepaalt u zelf.

Wat krijgt u daarvoor terug?

U maakt kennis met geïnteresseerde leerlingen met een frisse blik op uw praktijk.

Tijdens de borrel na afloop van het Beroepenfeest legt u nieuwe contacten voor uw netwerk.

U krijgt een vermelding op hetgooionstage.nl. Dit is een website die 800 Gooise jongeren en hun ouders bezoeken als voorbereiding op het Beroepenfeest.

Neemt u de uitnodiging aan?

U kunt zich opgeven via hetgooionstage.nl. De organisatoren houden u per mail op de hoogte van het vervolg.

Meer informatie

Voor meer informatie: Eleonore de Vette en Kyra van Opijnen, projectleiders Het Gooi On Stage. Hun mailadres is mail@hetgooionstage.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken