HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Het Nieuwe Normaal wint fotowedstrijd

Het Nieuwe Normaal wint fotowedstrijd (23-06-2020)

Dit item is verlopen op 23-07-2020.

De foto ‘Het Nieuwe Normaal’ van Rita van den Akker wint de jaarlijkse fotowedstrijd die gemeente Weesp en AKSE Media, uitgever van de Weesper gemeentegids, samen organiseren. De foto toont de IJssalon van Nelis in de Slijkstraat waar met verschillende kleuren tape de wachtplekken en route voor bezoekers gemarkeerd zijn.

De jury, bestaande uit burgemeester Van Bochove en de raadsleden Hilders - van de Wetering, Last - van Galen en Rahimi, kozen voor deze foto omdat hij in hoge mate ‘iets zegt over de tijd waarin wij leven’.

Vechten op de Vecht

De foto’s ‘Winters Weesp’ van Annemieke Mol en ‘Bloeiend Aetsveld’ van Nel van ’t Klooster hebben beslag gelegd op de tweede plek en de derde plek. Een eervolle vermelding is er voor Arend Mesman die met zijn foto ‘Vechten op de Vecht’ een mooi inkijkje geeft in één van de aspecten van het dagelijks leven in Weesp.

Fototentoonstelling in buitenlucht

De winnaars van de fotowedstrijd krijgen een waardebon van € 75,-, € 50,- of € 25,-. Daarnaast komt de foto  in de gemeentegids die dit najaar in Weesp wordt verspreid. In totaal werden er 51 foto’s ingezonden door 33 deelnemers. In de komende weken worden de foto’s afgedrukt en in het centrum van Weesp in de buitenlucht tentoongesteld. Voor de winnaars wordt een prijsuitreiking uitgedacht die voldoet aan de coronaeisen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken