HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Hitteprotocol GAD in werking: aangepaste openingstijden

Hitteprotocol GAD in werking: aangepaste openingstijden (07-08-2020)

Dit item is verlopen op 28-08-2020.

Vanwege de aangekondigde, extreem hoge temperaturen zijn de komende week de openingstijden van de scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp tijdelijk aangepast naar 7.30 tot 15.00 uur.

Omdat naar verwachting het de komende week extreem warm wordt heeft de GAD haar hitteplan geactiveerd en volgt hiermee de richtlijnen van het RIVM. Hiermee worden de risico’s die deze hitte (vooral ’s middags) met zich meebrengt voor de medewerkers van de GAD zoveel mogelijk beperkt maar blijft de dienstverlening naar de inwoners op peil.

Scheidingsstations eerder open

De belangrijkste maatregel is dat de openingstijden van de scheidingsstations vanaf vrijdag 7 augustus vervroegd worden.

Alle scheidingsstations zijn geopend van 7.30 uur tot 15.00 uur. Deze aangepaste openingstijden gelden ten minste tot en met zaterdag 15 augustus 2020.

Andere maatregelen die genomen worden zijn het plaatsen van uv-werende parasols, het verstrekken van drinkwater en zonnebrandcrème, het verstrekken van aangepaste kleding waaronder koelpetten en het inlassen van extra pauzes.

Huishoudelijk afval in de ochtend ingezameld

Het huishoudelijk afval wordt volgens planning ingezameld maar zal meer in de ochtend worden ingezameld dus zet de container voor 7.30 uur aan de weg. Hiermee helpt u onze chauffeurs en beladers om tijdens de hitte hun werk goed te kunnen blijven doen. De klantenservice is zoals gebruikelijk van 8.00 tot 16.15 uur bereikbaar.

Houdt de social media @GAD en website in de gaten voor het laatste nieuws.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken