HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Informatieavond energiecoöperatie op 9 april a.s.

Informatieavond energiecoöperatie op 9 april a.s. (19-03-2019)

Dit item is verlopen op 09-04-2019.

Zonne-energie: door samenwerking voor iedereen bereikbaar!

Bent u geïnteresseerd in het opwekken van uw eigen energie of heeft u een groot dak? De gemeente Weesp en Ecostroom nodigen u graag uit voor de informatieavond over de energiecoöperatie Weesp Ecostroom.

Waarom collectief energie opwekken met zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, rendabel en leveren duurzame stroom. Niet iedereen wil zonnepanelen op het eigen dak en niet ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast is het voor huurders veelal onmogelijk en voor huiseigenaren van een Vereniging van Eigenaren erg moeilijk en ingewikkeld om zonnepanelen op hun dak te laten leggen. Een coöperatie biedt in deze gevallen uitkomst. Via een energiecoöperatie kunnen inwoners gezamenlijk hun eigen energie opwekken op een dak in de buurt!  Bovendien neemt de coöperatie alle organisatorische en administratieve rompslomp voor zijn rekening.

Platform Weesp Duurzaam

Op de informatieavond zal ook het initiatief worden toegelicht om te komen tot het platform ‘Weesp Duurzaam’. Dit platform is opgericht om projecten voor verduurzaming in Weesp te stimuleren.

Nieuwsgierig?

Kom op dinsdagavond 9 april naar de Grote Kerk, Nieuwstraat 31. De inloop is om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Er is uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen. Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen naar weesperzon@xs4all.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken