HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Isolatieactie voor Weesper woningbezitters

Isolatieactie voor Weesper woningbezitters (17-01-2018)

Dit item is verlopen op 17-02-2018.

Kortingsactie en informatieavond voor woningisolatie


Gemeente Weesp en het Duurzaam Bouwloket zijn een isolatieactie gestart voor alle woningeigenaren die hun woning energiezuinig en comfortabel willen maken. Vanaf 20 januari t/m 31 maart 2018 kunnen zij gebruik maken van 10% korting voor de maatregelen: toepassen van isolerend glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie.

Veel woningen slecht geïsoleerd

De reden waarom de isolatieactie wordt georganiseerd is omdat de gemeente haar inwoners graag verder wil helpen bij het energiezuinig maken van hun woning. Een groot deel van de woningen gebouwd voor het jaar 1975 is slecht of niet geïsoleerd. Veel woningbezitters hebben hierdoor onnodig veel stookkosten, wat niet goed is voor hun portemonnee en schadelijk voor het milieu.

Informatieavond isolatiemaatregelen

Op woensdag 31 januari wordt er een informatieavond georganiseerd door gemeente Weesp en het Duurzaam Bouwloket. Tijdens deze informatieavond geeft het Duurzaam Bouwloket onafhankelijk advies over isolatiemaatregelen, materialen en belangrijke aandachtpunten. Daarbij is er ruimte om vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u de informatieavond bijwonen? Dan bent u op 31 januari vanaf 19.15 van harte welkom in de kantine op de 2e etage van het stadskantoor van de gemeente Weesp, Nieuwstraat 70a te Weesp. Meer informatie over de actievoorwaarden vindt u op www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie Op deze site kunt u tevens een vrijblijvende offerte (met korting) aanvragen bij gecertificeerde bedrijven die meedoen aan de actie.

Hier kunt u zich ook aanmelden voor de informatieavond. Let op! Vol is vol, dus wees er snel bij!

Heeft u vragen over de isolatieactie? Dan kunt u contact opnemen met Duurzaam Bouwloket door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of te bellen naar (072) 743 39 56.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken