HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Kleinschalige wegwerkzaamheden Weesp

Kleinschalige wegwerkzaamheden Weesp (30-06-2020)

Dit item is verlopen op 30-08-2020.

De firma Koot Infrawerken uit Weesp voert de komende maanden onderhoudswerkzaamheden uit op diverse locaties in Weesp. De werkzaamheden beginnen maandag 6 juli. De impact van dit onderhoud op het verkeer is klein en zeer lokaal. Voorkomende werkzaamheden zijn onder andere het aanpakken van kleine gebreken aan de bestrating, zoals verzakkingen, spoorvorming en opdruk door boomwortels.

Het gaat in alle gevallen om plaatselijk herstelwerk om een veilig gebruik van de openbare ruimte te borgen. De straten gaan niet in zijn geheel open. Er wordt gewerkt in de Dominee J.P. Tazelaarlaan, de Gemeenschapspolderweg, het Buitenveer, de Keulsevaartstraat, en aan de Heemraadweg. Direct omwonenden worden door de firma Koot van te voren op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en krijgen het telefoonnummer van de uitvoerder om direct afspraken te kunnen maken, mocht dat nodig zijn.

Planning werkzaamheden

Dominee J.P. Tazelaarlaan
6 t/m 17 juli
Herstraten van het trottoir aan de Westzijde van de Tazelaarlaan en het herstraten van de rijweg aldaar. Het herstraten van de rijweg zal vaksgewijs worden uitgevoerd, zodat maximaal per fase 30 a 40 m wordt opgenomen.

Buitenveer
6 t/m 31 juli
Herstraten van trottoirs.

Heemraadweg
20 juli t/m 28 augustus
Herstraten van de rijweg (gedeeltelijk).

Gemeenschapspolderweg
28 september t/m 31 oktober
Herstraten van trottoirs en herstellen van wortelopdruk rondom bestaande bomen.

Keulsevaartstraat
28 september t/m 31 oktober
Herstellen van plaatselijke verzakkingen ter plaatse van het parkeerterrein, herstraten van het trottoir aan de Keulsevaartsestraat aan de Oostzijde en het herstellen van rijsporen in de rijweg (ca. 1,00 m vanaf de trottoirbanden).

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken