HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Landelijke subsidie voor isolatiemaatregelen bijna benut

Landelijke subsidie voor isolatiemaatregelen bijna benut (06-12-2016)

Dit item is verlopen op 06-01-2017.

Woningeigenaren die willen isoleren met gebruik van de landelijke subsidieregeling ‘Energiebesparing eigen huis’ moeten zich haasten. De afgelopen maanden is er een groot aantal aanvragen binnengekomen bij de Rijksoverheid. De verwachting is dat het budget van de eerste ronde (€ 20,5 miljoen) op korte termijn op zal raken. Bent u benieuwd of het isoleren van de woning interessant is voor uw woonsituatie, of heeft u een vraag over de subsidieregeling? Laat u gratis en onafhankelijk adviseren door het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket.

Subsidieregeling

De landelijke subsidieregeling ‘Energiebesparing eigen huis’ maakt het mogelijk om circa 20% van de kosten terug te vragen bij de Rijksoverheid. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moeten er minimaal twee energiebesparende maatregelen worden toegepast. Een belangrijk aandachtpunt is dat de subsidieaanvraag gedaan moet worden voordat de maatregelen zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over de regeling kunt u terecht op de website van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket (www.duurzaambouwloket.nl). Heeft u vragen? Dan kunt u die stellen door te mailen (info@duurzaambouwloket.nl) of te bellen (072 – 743 39 56).

Extra voordeel

Laat uw woning isoleren tijdens de ‘Warm Wonen Weken’ en ontvang 10% korting op de maatregelen; dak-, vloer-, bodem,- gevel,-, spouwmuurisolatie en het vervangen van glas. Dit is een actiecampagne van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket in samenwerking met regionale uitvoerende bedrijven. U komt alleen in aanmerking voor de 10% korting als u de offerteaanvraag voor 1 maart 2017 doet via het Duurzaam Bouwloket. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/warmwonenweken voor meer informatie over de actievoorwaarden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken