HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Mantelzorgcompliment 2018

Mantelzorgcompliment 2018 (15-10-2018)

Dit item is verlopen op 04-12-2018.

Mantelzorgcompliment voor Weespers

Zorgt u in Weesp voor een familielid, vriend of kennis met bijvoorbeeld een chronische ziekte of handicap? Dan komt u wellicht in aanmerking voor het jaarlijkse mantelzorgcompliment. Bij mantelzorg gaat het om zorg en niet om normale taken zoals huishouden of koken voor een ander. Zorgt u al meer dan drie maanden en minstens acht uur per week voor een ander? Dan bent u mantelzorger. U heeft dan ook recht op het mantelzorgcompliment 2018; een bedankje van gemeente Weesp in de vorm van een geldbedrag.

Mantelzorgers die geregistreerd staan bij Versa Welzijn ontvangen deze maand een e-mail van Versa Welzijn. Heeft u geen computer, maar staat u wel geregistreerd, dan neemt Versa Welzijn telefonisch contact met u op. Zij stellen u, zoals elk jaar, weer een aantal vragen en als u (nog) aan de voorwaarden voldoet, dan komt u in aanmerking voor het mantelzorgcompliment.  Omdat uw situatie veranderd kan zijn, dient Versa Welzijn dit elk jaar opnieuw te beoordelen. Daarom verzoeken wij u het mantelzorgcompliment elk jaar opnieuw aan te vragen.

Aanmelden

Helaas zijn nog niet alle mantelzorgers uit de gemeente Weesp bekend bij Versa Welzijn. Kent u mantelzorgers? Wilt u hen dan wijzen op de mogelijkheid om zich aan te melden bij Versa Welzijn? Aanmelden kan tot 1 november 2018. Per zorgvrager mag één mantelzorger het compliment aanvragen. Heeft de zorgvrager meerdere mantelzorgers, dan kunt u het compliment delen met hen.

U kunt  (bij voorkeur via e-mail) contact opnemen met de sociaal werkers van Versa Welzijn:

Bernadette van Hees : E bhees@versawelzijn.nl          T 06-3175 1950
Marianne Verstijnen   : E mverstijnen@versawelzijn.nl T 06 5063 2925

Dag van de Mantelzorg

U kunt bij Versa Welzijn ook terecht voor een luisterend oor, informatie en advies, verschillende vormen van ondersteuning en informatie over de Dag van de Mantelzorg. Die is dit jaar op zaterdag 10 november.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken