HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Mantelzorgers in het zonnetje op Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers in het zonnetje op Dag van de Mantelzorg (12-10-2015)

Dit item is verlopen op 11-11-2015.

Versa Mantelzorgondersteuning organiseert op 7 en 10 november 2015 in de regio Gooi en Vechtstreek en Eemnes de Dag van de Mantelzorg. In de hele regio worden activiteiten georganiseerd om mantelzorgers als blijk van waardering in het zonnetje te zetten. Ook mantelzorgers uit Weesp kunnen zich aanmelden op www.ridderlijkeroeping.nl of 0900- 666 22 22 (lokaal tarief). Deelname is gratis.

Mantelzorgers geven een zieke, gehandicapte of oudere vanuit een sociale relatie extra zorg. Zij vinden deze zorg vanzelfsprekend en zijn vaak te bescheiden om hiermee op de voorgrond te treden. Toch verdienen mantelzorgers het om, als blijk van waardering, één dag per jaar in het zonnetje gezet te worden. Tevens is deze dag ook bedoeld om één dag in het jaar speciaal aandacht voor mantelzorg te vragen.

Voor jonge mantelzorgers worden op 7 november in De Lelie in Hilversum verschillende activiteiten georganiseerd. Het programma van 10 november is te vinden op www.ridderlijkeroeping.nl. Via deze website kunnen mantelzorgers zich ook aanmelden.
Het programma bestaat o.a. uit: verschillende creatieve workshops, filmbezoek, high tea.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van het VSB Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, Activiteitenfonds Blaricum.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken