HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Mantelzorgers in het zonnetje!

Mantelzorgers in het zonnetje! (11-11-2015)

Dit item is verlopen op 25-11-2015.

Op 8 en 10 november werden mantelzorgers in de regio Gooi en Vechtstreek en Eemnes in het zonnetje gezet tijdens deze 17e Dag van de Mantelzorg. Versa Welzijn heette zo’n 250 mantelzorgers welkom op verschillende locaties in de regio. Deze activiteiten werden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het VSB fonds,  het fonds Sluyterman van Loo en het Activiteitenfonds Blaricum.

De jonge mantelzorgers brachten zondag 8 november een bezoek aan Natuurmonumenten. Op 10 november konden de mantelzorgers deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een high tea, een workshop porselein schilderen, een workshop high tea gerechtjes maken, een workshop groendecoratie, een workshop schilderen of een bezoek aan de film.

Tijdens de activiteiten werd weer duidelijk dat de onderlinge contacten, die tijdens de activiteiten plaatsvinden, voor mantelzorgers erg belangrijk zijn. “We kennen deze dames van vorig jaar en ontmoeten elkaar dit jaar weer” vertelden vier mantelzorgsters tijdens de high tea. Ook dit jaar werd de Dag van de Mantelzorg als blijk van waardering door de mantelzorgers zeer op prijs gesteld.

Voor informatie over mantelzorgondersteuning door Versa Welzijn kunt u contact opnemen met 035 697 00 50 (bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur en vrijdag van 9.00 - 13.00 uur) of kijken op www.versawelzijn.nl/mantelzorg.

Samenwerkende organisaties
Versa Mantelzorgondersteuning organiseert de activiteiten i.s.m.
Filmtheater Hilversum
Witte Bergen Eemnes
De heer en mevrouw Haselaar - Laren
Theetuin - Weesp
Vernissage/Fortwerk IV - Bussum
Natuurmonumenten

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken