HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Meer ruimte in Slijkstraat door tijdelijk parkeerverbod voor fietsen

Meer ruimte in Slijkstraat door tijdelijk parkeerverbod voor fietsen

Om in de Slijkstraat zo goed mogelijk de 1,5 meter maatregel te kunnen naleven is het belangrijk dat er genoeg ruimte is. Daarom is het vanaf het moment dat de verbodsborden geplaats zijn tijdelijk verboden om fietsen te parkeren ín de Slijkstraat.

Als straks het lenteweer aanbreekt en de winkels weer open mogen, zal de drukte in de Slijkstraat flink toenemen. Omdat de Slijkstraat nu eenmaal een smalle maar populaire straat is in Weesp, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte blijft om ook daar 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Fietsparkeren

Vanaf het moment dat de verbodsborden geplaats zijn,  is het verboden om je fiets te parkeren in de Slijkstraat. Je kunt je fiets parkeren op de permanente fietsparkeerplekken in de Achteromdwarsstraat, naast Blokker of in de Achteromstraat.

Wachtharten 1,5 meterteams en andere hulpmiddelen

Naast de maatregelen rondom het fietsparkeren worden er ook dit voorjaar weer signaleringen, zoals wachtharten en aanduidingen voor looprichtingen aangebracht in de binnenstad. Ook zijn op drukke dagen de 1,5 meterteams weer terug in de stad om bezoekers op een vriendelijke manier aan de 1,5 meter afstand te herinneren.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken