HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Melding openbare ruimte voortaan ook via handige FIXI-app

Melding openbare ruimte voortaan ook via handige FIXI-app (11-12-2017)

Dit item is verlopen op 11-01-2018.

Een melding over de openbare ruimte binnen de gemeente Weesp kan met ingang van maandag 11 december heel makkelijk gedaan worden met de FIXI-app op mobiele telefoon of tablet. Met de FIXI-app kan iedereen overal en altijd meldingen van bijvoorbeeld gebreken aan wegdek of schade aan straatmeubilair in de openbare ruimte rapporteren aan de gemeente.

Met FIXI gemeld, is sneller hersteld
De FIXI-app werkt eenvoudig. De app is zowel voor IOS als voor Android gratis te downloaden via www.fixi.nl. Wie vervolgens een melding wil doen over de openbare ruimte kan met de FIXI-app ter plaatse een foto nemen en deze via de app gemakkelijk rechtstreeks versturen naar de gemeente. In het keuzemenu kan worden aangegeven om wat voor melding het gaat, bijvoorbeeld openbaar groen, straatverlichting, wegen en verkeer of riolering. Via de app wordt de melder, indien gewenst, op de hoogte gehouden over de voortgang van de werkzaamheden.

Let op, download de juiste FIXI-app!
FIXI heeft (tijdelijk) twee apps in de app-store beschikbaar. De app met het lichtgroene logo, is de app waar de gemeente Weesp mee werkt.

Ga naar www.fixi.nl en download snel deze gratis FIXI-app!

Registreren mag, maar hoeft niet
Wanneer mensen zich registreren in de app, worden zij door de gemeente via e-mail rechtstreeks op de hoogte gehouden over de status van de melding en de voortgang van de eventueel benodigde werkzaamheden. Via de FIXI-app kunnen ook meldingen worden gedaan zonder registratie, maar dan is het niet mogelijk om terugkoppeling te ontvangen. Persoonlijke gegevens zijn uiteraard niet openbaar en worden alleen gebruikt voor de afhandeling van de melding.

Ook via de website melden met FIXI
Ook via de gemeentelijke website kunt u nog steeds uw meldingen doen. U wordt dan naar de FIXI-website doorgelinkt. Hier is de kaart van onze gemeente goed te zien, zowel op een desktop als mobiel en kunt u ook eenvoudig andere meldingen in onze gemeente bekijken.

Telefonische meldingen
Telefonische meldingen worden voor u ingevoerd door de KCC-medewerker. Wanneer u dit wenst, kunt u ook daarbij per e-mail op de hoogte gehouden worden van de status van uw melding.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken