HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Meldingen openbare ruimte Weesp anders geregeld

Meldingen openbare ruimte Weesp anders geregeld (13-07-2020)

Dit item is verlopen op 07-08-2020.

De gemeente Weesp gaat de manier waarop inwoners een ‘melding openbare ruimte’ kunnen doen, veranderen. Nu maakt de gemeente gebruik van Fixi en de bij deze dienst behorende app. Per woensdag 15 juli kunt u als inwoner van Weesp een mankement, zoals een kapotte stoeptegel, een krom gereden paaltje of een niet werkende lantaarnpaal, melden via een speciale website.

Via meldingenweesp.amsterdam.nl kan eenvoudig worden aangeven wat er aan de hand is en waar dat is. Daarna gaat de gemeente aan de slag met deze melding. Deze verandering is doorgevoerd om er voor te zorgen dat de gemeenten Weesp en Amsterdam gebruik maken van dezelfde dienst. Dit maakt het makkelijker om de melding op te volgen en zo de openbare ruimte in Weesp verder te verbeteren. Weten hoe het met uw melding staat? Bel dan met de gemeente Weesp: (0294) 491 391.

N.B.: Meldingen die al voor 15 juli zijn gedaan via het vorige systeem (Fixi) blijven uiteraard geldig en worden allemaal nog afgehandeld.

Andere meldingen

Naast meldingen openbare ruimte kunnen inwoners van Weesp verschillende andere meldingen doen. Voor klachten over het ophalen van (huishoudelijk) afval kunt u terecht bij de GAD: (035) 699 1888 en www.gad.nl. Indien er sprake is van een gevaarlijke situatie (voor bijvoorbeeld weggebruikers) en de melding vindt plaats buiten kantoortijden, dan kan u het best direct de politie bellen via telefoonnummer 0900 - 8844. Kijk voor meer informatie op www.weesp.nl/melding.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken