HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Nieuwe website Visit Gooi & Vecht live

Nieuwe website Visit Gooi & Vecht live (02-09-2020)

Bezoekers en bewoners van het Gooi en de Vechtstreek kunnen vanaf nu de regio ontdekken op de nieuwe website www.visitgooivecht.nl. De website vol toeristisch-recreatieve informatie is gelanceerd en vervangt de oude regionale VVV-websites.

Unieke beleving

Op de nieuwe website kun je terecht voor de meest uitgebreide UITagenda van Gooi & Vecht, mooie wandel-, fiets- en vaarroutes, tips van locals en bijzondere terrassen om te genieten van een mooie nazomer. Juist in deze coronatijd is het goed om te realiseren hoe mooi onze eigen regio is. Kijk ook eens op de mooie pagina's over Weesp.

Verhaallijnen

Bezoekers kunnen de regio ontdekken aan de hand van vijf verhaallijnen, waarin de hoogtepunten van Gooi & Vecht gevat zijn. Denk aan de verhaallijn 'In beeld & geluid', waarin onder meer mediastad Hilversum naar voren komt, of 'Forten & Historie', waarin de vestingsteden Naarden, Muiden en Weesp en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam worden uitgelicht. Een mooie nazomer is niet compleet zonder te genieten op en aan het water, en daar bieden de 'Vecht, de meren en het Loosdrechts Plassengebied' alle mogelijkheden voor.

Bekijk het vanuit de lucht: Gooi & Vecht in 'virtual reality' 

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van het gebied en de historie die overal terug te vinden is. Wil je relaxt vanuit je eigen stoel genieten van al het moois dat Gooi & Vecht te bieden heeft? Neem dan ook een kijkje op www.gooivechtinvr.nl, waar de gehele regio Gooi & Vecht op spectaculaire wijze – in virtual reality – in beeld is gebracht door drones.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken