HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Noodmaatregelen voor ondernemers

Noodmaatregelen voor ondernemers (31-03-2020)

Dit item is verlopen op 01-05-2020.

Er zijn noodmaatregelen voor ondernemers die te kampen krijgen met acute financiële problemen. Eén daarvan, de Tozo, wordt voor gemeente Weesp uitgevoerd door de gemeente Amsterdam. Tozo staat voor Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers.

Sinds 1 januari voert de gemeente Amsterdam het beleid voor Sociale Zaken uit voor gemeente Weesp. De noodmaatregel Tozo maakt hier onderdeel van uit.

Waar moet u zich als ondernemer melden? 

Ga naar www.weesp.nl/steun en vul de checklist in. Voor deze checklist wordt u doorgelinkt naar de website van de gemeente Amsterdam. Als blijkt dat u in aanmerking komt voor financiële steun, logt u in met DigiD. Na ontvangst van een e-mail met link kunt u het aanvraagformulier voor financiële steun invullen. De communicatie over aanvraag, toekenning en afhandeling van noodmaatregelen gaat via e-mail.

Andere steunregelingen

Daarnaast zijn er nog andere landelijke regelingen waar u mogelijk ook gebruik van kunt maken. Kijk op www.weesp.nl/steunregelingen voor informatie.

Heeft u vragen?

Stuur een e-mail naar soza@weesp.nl. Vanwege de coronacrisis zijn de gemeenten Weesp en Amsterdam minder goed bereikbaar dan gebruikelijk. Bij voorbaat onze excuses voor lange wachttijden. Bel alleen voor echt dringende zaken met (020) 652 6000.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken