HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Op naar een beter toegankelijk Weesp

Op naar een beter toegankelijk Weesp (17-06-2019)

Dit item is verlopen op 17-08-2019.

Hoe krijgen we Weesp beter toegankelijk? Want ook inwoners met een beperking moeten volwaardig mee kunnen doen in onze samenleving. Met minder obstakels, duidelijker taal en meer oog voor elkaar. Dit stond op 28 mei centraal tijdens twee bijeenkomsten voor inwoners en andere belanghebbenden. Het leverde tientallen knelpunten en suggesties op.

Weesp inclusief

De komende tijd maakt de gemeente Weesp werk van betere toegankelijkheid. Allemaal in kader van de inclusieve agenda. Zo worden dit najaar de bushaltes aangepast en verhoogd, zodat ze voor iedereen beter toegankelijk zijn. Ook kijken we of onze online formulieren ook voor laaggeletterden gebruiksvriendelijk zijn. Want: Iedereen telt mee in Weesp!

Impressie per e-mail

Hebt u behoefte aan een geschreven verslag van de bijeenkomsten op 28 mei of het getekende verslag dat hiervan gemaakt is? Stuur dan een mail naar iedereendoetmee@weesp.nl. Dan ontvangt u direct de impressie.

Knelpunten of suggesties?

Hebt u nog knelpunten of suggesties? Deel ze gerust via iedereendoetmee@weesp.nl of bel de gemeente Weesp: (0294) 49 13 91.

getekend verslag bijeenkomst 28 mei 'Iedereen telt mee'

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken