HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Oproep: Wat wil jíj doen in Weesp?

Oproep: Wat wil jíj doen in Weesp? (06-08-2019)

Dit item is verlopen op 31-08-2019.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en woon je in Weesp? Dan daagt de gemeente je uit om mee te denken over de toekomst van jouw Weesp. Wil je een middagdisco, zie je liever een skatepark komen of heb je een ander geweldig idee? Laat het de ons dan weten. Dat kan op donderdag 29 augustus vlak voor de opening van het Sluis- en Bruggenfeest.

In tegenstelling tot eerdere jaren vindt de opening van het Sluis- en Bruggenfeest niet plaats op Het Grote Plein maar om 18.00 uur bij de waterstormbaan bij De Kom van Weesp (Herengracht). In het uur daarvoor wil Wethouder Léon de Lange ideeën ophalen onder jeugd en jongeren. Kom dus naar de Herengracht en deel jouw idee voor Weesp. Vanaf 17.00 uur kun je hier persoonlijk komen vertellen wat jij vindt dat Weesp nodig heeft.

12+ attracties

Onderdeel van het Sluis en Bruggenfeest is dit jaar 'Wipe-Out Weesp'. Op Het Grote Plein staan twee 12+ attracties en aan de Herengracht wordt een waterstormbaan gemaakt. ‘Toen  jongeren werd gevraagd wat ze graag op het Sluis- en Bruggenfeest zouden zien, zijn daar deze attracties uitgekomen’, vertelt wethouder Léon de Lange. ‘Dat voorbeeld wil ik graag volgen en aan de jeugd van Weesp vragen wat zij graag willen in hun gemeente.’

Kun je niet aanwezig zijn op 29 augustus maar heb je wel een goed idee voor Weesp, mail je idee dan aan sociaalloket@weesp.nl o.v.v. ‘mijn idee’.

Om invulling te kunnen geven aan de wensen van de jongeren in Weesp heeft de gemeente aanvullende subsidie vrijgemaakt.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken