HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Prijsuitreiking jaarlijkse fotowedstrijd gemeente Weesp

Prijsuitreiking jaarlijkse fotowedstrijd gemeente Weesp (07-06-2018)

Dit item is verlopen op 31-08-2018.

Woensdagmiddag 6 juni jl. reikte waarnemend burgemeester Van Bochove de prijzen uit voor de jaarlijkse fotowedstrijd.

De eerste prijs ging dit jaar naar de heer Rob Eisma, de tweede prijs ging naar mevrouw Wil Oudshoorn en de derde prijs was voor mevrouw Marian Merkestein. De burgemeester roemde de fotografen afzonderlijk tijdens de prijsuitreiking voor hun mooie foto. Zie ook het juryrapport.

Groepsfoto prijsuitreiking fotowedstrijd

Jaarlijkse fotowedstrijd

Ieder jaar organiseert de gemeente een fotowedstrijd onder haar inwoners. Het gaat erom de schoonheid van Weesp op de foto te zetten. De jury, dit jaar bestaande uit de burgemeester en drie raadsleden, Katinka Hilders, Hawre Rahimi en Lars Boom beoordeelt de foto’s op originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp.

Dit jaar zijn er maar liefst 63 foto’s ingestuurd. De winnende foto’s prijken volgend jaar op de omslag van de informatiegids van de gemeente Weesp. Ook zullen diverse andere foto’s in de gids te zien zijn. Daarnaast worden de foto’s wekelijks geplaatst in de rechterbovenhoek van het gemeentenieuws in het WeesperNieuws.

Foto’s binnenkort voor iedereen te zien

Binnenkort zullen alle inzendingen te zien zijn op twee borden aan de Nieuwstad. De foto’s zullen hier gedurende de zomermaanden (juli en augustus) te bewonderen zijn.

Juryrapport en fotowedstrijd volgend jaar

Ook volgend jaar organiseert de gemeente wederom een fotowedstrijd. Informatie hierover is te vinden op www.weesp.nl/fotowedstrijd.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken