HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Scootmobieltocht

Scootmobieltocht (28-09-2017)

Dit item is verlopen op 05-10-2017.

Op woensdag 4 oktober vindt de eerste editie van de Weesper scootmobieltocht plaats. Begin september heeft de buurtsportcoach Ingmar Kolbrink samen met een betrokken inwoner een tocht van twaalf kilometer uitgezet. Dat komt neer op ongeveer een uur rijden. Een afwisselend stukje Weesp, waarin genoten kan worden van een gedeelte van het centrum, maar vooral van de natuur.
 

Programma

Vanaf 10.45 uur staat voor het stadhuis de koffie klaar, waar de tocht vervolgens om 11.00 uur start. Na een uurtje rijden, sluiten we samen de tocht af met een kopje koffie en een broodje. Voor de tocht is het belangrijk dat de banden op spanning zijn en dat de accu volledig is opgeladen. Om alles in goede banen te leiden is er een drietal begeleiding mee, maar vrijwilligers zijn altijd welkom.
 

Geen eigen scootmobiel?

Wilt u graag mee met de tocht, maar heeft u geen eigen scootmobiel? Neemt u dan contact op met de gemeente Weesp via telefoonnummer (0294) 491 391 om een scootmobiel te lenen via de rolstoel- en scootmobielpool. Let op: u kunt alleen een scootmobiel lenen als u een rijvaardigheidstraining heeft gevolgd. Vanwege de tijd, is het wellicht niet mogelijk deze vóór 4 oktober bij u af te nemen. Houdt u daar rekening mee.
 

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de tocht is verplicht en kan tot dinsdag 3 oktober. Deelname is gratis. Voor vragen en/of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Ingmar Kolbrink (buurtsportcoach) via telefoonnummer (06) 27 62 19 43 of e-mailadres ikolbrink@versawelzijn.nl. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger mee te gaan? Neem dan ook gerust contact op met Ingmar Kolbrink.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken