HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  SportFair Weesp op 21 mei 2017

SportFair Weesp op 21 mei 2017 (20-04-2017)

Dit item is verlopen op 20-05-2017.

Logo SportfairSportFair Weesp wordt in samenwerking met de gemeente Weesp op 21 mei 2017 voor de 1ste keer georganiseerd bij Sportpark Vechtoever. Verschillende (sport) verenigingen gaan tussen 11.00 en 16.00 uur hun sport presenteren. Maar wat kan u van deze sportieve dag verwachten?

SportFair Weesp is een evenement waarop alle lokale (sport)verenigingen en andere organisaties die bewegen en gezond leven stimuleren zich met veel enthousiasme presenteren. Het evenement bestaat uit clinics, demonstraties, optredens, de kinderzeskamp, en aangepast sporten. In samenwerking met Kind & Co zal er een kinder funpark aanwezig zijn. Voor de avontuurlijke kinderen wordt een leuk programma opgesteld waar ze zich de hele dag kunnen vermaken. De toegang tot de SportFair is voor bezoekers geheel gratis.

Informatiemarkt

Naast de sportclinics en demonstraties van de verenigingen is er ook een informatiemarkt. Hier kunnen sport gerelateerde bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en sportverenigingen etc. hun producten en diensten presenteren. Iedereen is welkom.

Highland Games

Tijdens de SportFair Weesp zal ook de Highland Games plaatsvinden. Hierbij gooien, stoten en trekken de 20 sterkste mannen van Nederland met boomstammen, kogels en verzwaarde hamers. Ook voor de kinderzeskamp zal er een leuk activiteit zijn. Ontdek deze bijzondere sport.

Uw vereniging / bedrijf presenteren op de SportFair Weesp? 

Interesse om met uw vereniging of bedrijf op de SportFair Weesp te staan? Geef u dan op en laat mensen op een leuke manier kennis maken met uw vereniging of bedrijf. Samen met alle verenigingen en bedrijven gaan we er een groot succes van maken.

Kortom, er is van alles te beleven op zondag 21 mei 2017 bij Sportpark Vechtoever!  

Niet alleen kijken, maar ook meedoen is het motto. Kom kijken naar het sportaanbod wat SportFair Weesp jou te bieden heeft en geniet van een dagje uit.  

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken