HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Start inkoopactie isolatiemaatregelen

Start inkoopactie isolatiemaatregelen (29-09-2020)

Dit item is verlopen op 29-10-2020.

Wilt u graag uw huis beter isoleren, maar hikt u tegen de hoge kosten aan? Vanaf 1 oktober kunnen alle inwoners van Weesp gebruik maken van de collectieve inkoopactie van isolatiemaatregelen van de Regio Gooi en Vechtstreek. 

Veel woningen zijn onvoldoende geïsoleerd. Dat geldt vooral voor huizen die in de jaren 60, 70 of eerder gebouwd zijn. In die jaren was goede isolatie nog geen standaard. Terwijl isoleren veel voordelen biedt. Het comfort van een huis wordt hoger, de energierekening lager en isoleren is een bijdrage aan ons klimaat en milieu. De Nederlandse overheid stimuleert isolatie via subsidies. Tot eind december dit jaar wordt de subsidie op isolatie tijdelijk verhoogd van 20% naar 30%. Tijdig aanmelden is van belang zodat de uitvoering nog in 2020 kan plaatsvinden.

Leren isoleren

Isolatie kan op verschillende manieren worden aangebracht. Bijvoorbeeld door isolatie van het dak, de gevel, de vloer, via betere ramen of via een isolerende deur. De verwarmingskosten gaan ook omlaag door slimmere ventilatie, het beter inregelen van een CV of door een slimme thermostaat.

Wist u dat:

  • Weesp Duurzaam voortdurend op zoek is naar energiecoaches?
  • Weesp Duurzaam een gratis inloopspreekuur houdt, op maandagen, van 19.30 tot 20.00 uur?
  • U altijd een energie coachgesprek kunt inplannen, ook als u een huurwoning heeft?

Voor het bovenstaande en meer: www.weespduurzaam.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken