HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Storing openbare verlichting Weesp

Storing openbare verlichting Weesp (17-01-2017)

Dit item is verlopen op 17-02-2017.

Door een storing aan de elektriciteitskabel is de openbare verlichting van een deel van de G.J. Wiefferingdreef, Waardijnstraat en Aetsveldseweg al een aantal dagen buiten werking. Liander werkt hard om deze storing te verhelpen. Het was voor Liander onduidelijk wat de oorzaak was van deze storing. Gelukkig is de oorzaak gevonden. Liander heeft vandaag, dinsdag 17 januari, een deel van de storing opgelost. Morgen zal Liander de storing bij de G.J. Wiefferingdreef gaan verhelpen.

Liander of gemeente?

De storingen aan de elektriciteitskabel of het schakelrelais worden verholpen door de Netbeheerder (Liander).Voor een storing aan de lamp, armatuur en mast is de gemeente verantwoordelijk. In die gevallen stuurt de gemeente de aannemer Pilkes, die de storing ter plaatse verhelpt.

Meldingen verlichting

Sinds december 2010 voert de gemeente Weesp gericht reparaties uit aan de openbare verlichting aan de hand van meldingen, die via het klacht- en meldsysteem binnenkomen. Voor een adequate afhandeling van de meldingen is het noodzakelijk dat er zoveel mogelijk informatie verstrekt wordt. Om welke lichtmast gaat het? Waar bevindt de lichtmast zich? Ter hoogte van welk huisnummer?

Meldingen over storingen aan de openbare verlichting kunnen gemaakt worden via het klacht- en meldsysteem van de gemeente Weesp, bereikbaar via: www.weesp.nl/klacht. Indien er sprake is van een gevaarlijke situatie en uw melding gebeurt in het weekend of na 17.00 uur, graag telefonisch contact opnemen met de politie op tel. 0900- 8844.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken