HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Subsidieregeling voor Gevelrenovatie op bedrijventerrein Nijverheidslaan

Subsidieregeling voor Gevelrenovatie op bedrijventerrein Nijverheidslaan (18-08-2020)

Dit item is verlopen op 18-10-2020.

Bedrijven gevestigd aan de Nijverheidslaan kunnen vanaf nu tot 1 september 2021 een subsidiebijdrage aanvragen voor de verduurzaming, verbetering of renovatie van een pand of kavel. Dit kan via de subsidieregeling Gevelrenovatie Nijverheidslaan voor aanvang van de werkzaamheden. De bijdrage kan oplopen tot maximaal 25% van totale investering met een maximum bedrag van € 15.000,-. Door de provincie Noord-Holland is hiervoor in totaal € 100.000,- beschikbaar gesteld. Wacht daarom niet te lang met het aanvragen van deze subsidie.

Met deze subsidieregeling wil de gemeente Weesp verduurzaming en het opknappen van eigen gronden op bedrijventerreinen stimuleren. Op deze manier zullen de bedrijfspanden zichtbaar verbeteren, de bouwkundige staat van de panden verduurzamen en energiebesparende maatregelen worden genomen. Een gezond ogend bedrijventerrein met een goede uitstraling is van groot economisch belang.

Tweede ronde

Dit is niet de eerste keer dat deze subsidieregeling er is. Vanaf 2015 was een vergelijkbare subsidie bedrijventerrein Noord beschikbaar gesteld. Het totale fonds van € 200.000 is toen benut en veel panden zijn zichtbaar opgeknapt. Met als gevolg een verbeterde uitstraling van het bedrijventerrein.

Meer informatie of subsidie aanvragen

Op de webpagina www.weesp.nl/gevelrenovatiefonds leest u meer over deze regeling. Ook kan hier de subsidie worden aangevraagd.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken